Tandheelkundig Centrum Zuiderburen

Vanwege een operatie is tandarts Rosalina vanaf 12 september 6 weken niet aanwezig. Daarnaast is èèn van onze mondhygienistes langdurig ziek. Hierdoor kunnen de wachttijden voor het maken van een afspraak wat langer zijn dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

 

Tandarts Luís heeft ons helaas verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden in de regio den Haag.

Wij verwelkomen tandarts Gülcan Kurt. Zij is vanaf 1 september ons team komen versterken. Zij is op woensdag werkzaam op onze locatie in Zuiderburen.

 

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen werkt samen met Tandheelkundig Centrum Techum om u de beste en meest zorgvuldige tandheelkundige zorg te kunnen bieden.

 

Bij tandheelkundig Centrum Zuiderburen zorgt ons professionele en vriendelijke team ervoor dat uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk verloopt. Alle eventuele benodigde behandelingen worden in overleg met u gepland en uitgevoerd, zodat dit het beste bij uw individuele omstandigheden en behoeftes past.

 

Zoals altijd streven wij naar een hoogwaardige zorg, kwaliteit en dienstverlening op maat, door gebruik van de meest geavanceerde technieken en behandelmethodes, gespecialiseerd personeel en een dienstbare en flexibele instelling.

 

Ons team bestaat uit 3 tandartsen en 5 mondhygiënisten, bijgestaan door gediplomeerde (preventie)assistentes.

 

Naast algemene tandheelkunde kunt u ook voor Cerec 3D techniek, Bleken met Philips Zoom, implantologie, gebitsprothese, klikgebit, orthodontie en mondhygiëne behandelingen bij ons terecht.