Tandheelkundig Centrum Zuiderburen

Beste heer, mevrouw,

 

Ook Tandheelkundig Centrum Zuiderburen en Techum is beperkt geopend in de strijd tegen het coronavirus. We volgen daarmee het advies van het RIVM en de tandheelkundige beroepsverenigingen.

 

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen en Techum zijn beide telefonisch bereikbaar voor ernstige spoedgevallen van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur op telefoonnummer 058-2163559.

Voorlopig zijn alle geplande reguliere afspraken tot en met 13 april geannuleerd.

 

Wij nemen contact met u op voor het plannen van een nieuwe afspraak. U mag altijd ons antwoordapparaat inspreken op 058-2133357 of een email sturen naar info@thkcentrum.nl.

 

Wij begrijpen dat dit lastig voor u kan zijn, maar vragen uw begrip hiervoor. Zodra er meer bekend is zullen wij dat op onze website bekend stellen.

 

Voor ernstige spoedgevallen buiten onze bereikbare uren kunt u bellen met 0900-2153111.

U krijgt dan indien nodig een afspraak bij de dienstdoende tandartspraktijk.

 

Team Tandheelkundig Centrum Zuiderburen

 

 

Vanwege haar zwangerschap en bevalling zal onze tandarts Gülcan Kurt enige tijd niet werkzaam zijn vanaf donderdag 06 maart. Zij wordt in Zuiderburen vervangen door tandarts Mariëlle Peuchen.

 

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen werkt samen met Tandheelkundig Centrum Techum om u de beste en meest zorgvuldige tandheelkundige zorg te kunnen bieden.

 

Bij tandheelkundig Centrum Zuiderburen zorgt ons professionele en vriendelijke team ervoor dat uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk verloopt. Alle eventuele benodigde behandelingen worden in overleg met u gepland en uitgevoerd, zodat dit het beste bij uw individuele omstandigheden en behoeftes past.

 

Zoals altijd streven wij naar een hoogwaardige zorg, kwaliteit en dienstverlening op maat, door gebruik van de meest geavanceerde technieken en behandelmethodes, gespecialiseerd personeel en een dienstbare en flexibele instelling.

 

Ons team bestaat uit 3 tandartsen en 5 mondhygiënisten, bijgestaan door gediplomeerde (preventie)assistentes.

 

Naast algemene tandheelkunde kunt u ook voor Cerec 3D techniek, Bleken met Philips Zoom, implantologie, gebitsprothese, klikgebit, orthodontie en mondhygiëne behandelingen bij ons terecht.