Overslaan en ga direct naar de inhoud

Afspraak maken

In onze praktijk werken wij uitsluitend met behandelingen volgens afspraak.

Helaas is het vanwege een storing niet mogelijk om online een afspraak te maken. Excuses voor het ongemak.

 

Wanneer u een afspraak heeft, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn
Voor het maken van afspraken is de praktijk op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur. op vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.
Na het inloggen op de website kunt u zelf halfjaarlijkse controle afspraken maken.

Herinnering aan uw afspraak
Als extra service versturen wij enkele dagen van tevoren een herinnering aan uw afspraak per e-mail en 24 uur van tevoren per SMS bericht. U blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken. Het niet ontvangen van een afspraakherinnering hoeft niet te betekenen dat u geen afspraak heeft.

U kunt uw emailadres en mobiele telefoonnummer doorgeven via info@thkcentrum.nl o.v.v. naam en geboortedatum.

Te laat komen op een afspraak
Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

Afspraken verzuimen
Voor afspraken, die niet 48 uur (2 werkdag) van tevoren telefonisch of per e-mail zijn afgezegd, worden de behandelingskosten in rekening gebracht. Bij veelvuldig verzuimen of te laat afzeggen van afspraken, behouden wij ons het recht voor, u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Pijnklachten
Wanneer u ´s ochtends voor 10.00 uur belt met een ernstige pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen. Dit geldt alleen voor patiënten die reeds bij ons staan ingeschreven.

Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen helaas dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden.

Contactgegevens

Wiardaplantage 3
8939 AA Leeuwarden

058 - 2133357
info@thkcentrum.nl 

Voor spoedgevallen buiten kantooruren bel:
+31 (0) 85-0189430

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in onze privacyverklaring.