Afspraken

In onze praktijk werken wij uitsluitend met behandelingen volgens afspraak.  

 

Klik hier voor het maken van een online halfjaarlijkse controle afspraak in de webagenda


Wanneer u een afspraak heeft, verzoeken wij u op tijd aanwezig te zijn 
Voor het maken van afspraken is de praktijk op maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 10.00 uur,  van 10.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. op vrijdag van 08.30 tot 10.00 uur en van 10.30 tot 12.00 uur.
Na het inloggen op de website kunt u zelf halfjaarlijkse controle afspraken maken.

 

Herinnering aan uw afspraak 
Als extra service versturen wij enkele dagen van tevoren een herinnering aan uw afspraak per e-mail en 24 uur van tevoren per SMS bericht. U blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken. Het niet ontvangen van een afspraakherinnering hoeft niet te betekenen dat u geen afspraak heeft. 

U kunt uw emailadres en mobiele telefoonnummer doorgeven via info@thkcentrum.nl o.v.v. naam en geboortedatum.


Te laat komen op een afspraak 
Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

 

Afspraken verzuimen
Voor afspraken, die niet 48 uur (2 werkdagen) van tevoren telefonisch of per e-mail zijn afgezegd, worden de behandelingskosten in rekening gebracht. 
Bij veelvuldig verzuimen of te laat afzeggen van afspraken, behouden wij ons het recht voor, u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

 

Pijnklachten
Wanneer u ´s ochtends voor 10.00 uur belt met een ernstige pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. Belt u later op de dag, dan kunnen wij u dit niet garanderen.  Dit geldt alleen voor patiënten die reeds bij ons staan ingeschreven. 

 

Voor het behandelen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd. Wij kunnen helaas dus niet altijd rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden.

 

Online afspraak maken