Tandheelkundig Centrum Techum

Het loopt langzaam weer naar het eind van het jaar. Dit betekent voor ons drukte betreffende kronen, bruggen en andere grotere behandelingen, vanwege het jaarlijkse budget van diverse verzekeringen wat nog “opgemaakt” kan worden.

Mocht u hier een afspraak voor willen maken, dan raden wij aan om dat op korte termijn te doen. Zodat u niet tegen een volle agenda aanloopt en er geen plaats meer is in 2018.

Mocht u eerst een afspraak willen maken om één en ander te bespreken met uw tandarts, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

 

Tandheelkundig Centrum Techum werkt samen met Tandheelkundig Centrum Zuiderburen om u de beste en meest zorgvuldige tandheelkundige zorg te kunnen bieden.

 

Bij tandheelkundig Centrum Techum zorgt ons professionele en vriendelijke team ervoor dat uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk verloopt. Alle eventuele benodigde behandelingen worden in overleg met u gepland en uitgevoerd, zodat dit het beste bij uw individuele omstandigheden en behoeftes past.

 

Zoals altijd streven wij naar een hoogwaardige zorg, kwaliteit en dienstverlening op maat, door gebruik van de meest geavanceerde technieken en behandelmethodes, gespecialiseerd personeel en een dienstbare en flexibele instelling.

 

Ons team bestaat uit 3 tandartsen en 4 mondhygiënisten, bijgestaan door gediplomeerde (preventie)assistentes.

 

Naast algemene tandheelkunde kunt u ook voor Cerec 3D techniek, implantologie, gebitsprothese, klikgebit, orthodontie en mondhygiëne behandelingen bij ons terecht.