Tandheelkundig Centrum Techum

Vanaf 5 oktober doen wij een dringend verzoek om een mondkapje te dragen voordat u zich meldt bij de balie en wanneer u plaats neemt in de wachtkamer. Ook vragen wij u een mondkapje te dragen in de behandelkamer als u niet zelf behandelt wordt.

Wij volgen hiermee het dringend advies van het RIVM.

Het mondkapje dient u zelf mee te nemen.

Dank voor uw medewerking

 

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt, per behandeling in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

 

Wij zijn volledig open voor reguliere patiëntenzorg. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur op telefoonnummer 058-2133357.

 

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

 

Mocht er in de tijd na het maken van de afspraak iets wijzigen in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak (kosteloos) te annuleren.

 

• Heeft u nu corona?

• Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?

• Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

• Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?

• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

• Bent u in thuisisolatie?

• Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

 

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. Dit is aanwezig op de praktijk, links naast de balie. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

 

Nog wat extra aanwijzingen:

• Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.

• Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

• Kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.

• Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

 

Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden.

 

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

 

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

 

Team tandheelkundig Centrum Zuiderburen

 

 

Vanwege haar zwangerschap en bevalling zal onze tandarts Gülcan Kurt enige tijd niet werkzaam zijn.

Op dit moment is er tijdelijk geen tandarts werkzaam op onze locatie Techum, Onze excuses voor dit ongemak.

 

Tandheelkundig Centrum Techum werkt samen met Tandheelkundig Centrum Zuiderburen om u de beste en meest zorgvuldige tandheelkundige zorg te kunnen bieden.

 

Bij tandheelkundig Centrum Techum zorgt ons professionele en vriendelijke team ervoor dat uw tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk verloopt. Alle eventuele benodigde behandelingen worden in overleg met u gepland en uitgevoerd, zodat dit het beste bij uw individuele omstandigheden en behoeftes past.

 

Zoals altijd streven

wij naar een hoogwaardige zorg, kwaliteit en dienstverlening op maat, door gebruik van de meest geavanceerde technieken en behandelmethodes, gespecialiseerd personeel en een dienstbare en flexibele instelling.

 

Ons team bestaat uit 4 tandartsen en 3 mondhygiënisten, bijgestaan door gediplomeerde (preventie)assistentes.

 

Naast algemene tandheelkunde kunt u ook voor Cerec 3D techniek, implantologie, gebitsprothese, klikgebit, orthodontie en mondhygiëne behandelingen bij ons terecht.